Δημιουργία ενός απλού + οικονομικού πίνακα των ευχαριστιών

Δημιουργία ενός απλού + οικονομικού πίνακα των ευχαριστιών

November 17, 2017 0 Von admin

Η οικογένειά μας ταξιδεύει φέτος για την Ημέρα των Ευχαριστιών, κάτι που δεν έχουμε κάνει εδώ και πολλά χρόνια. Μερικές φορές χρειάζεται αλλαγή συνήθειας. Παρόλα αυτά, έχω λάβει αρκετές ερωτήσεις από αναγνώστες που ρωτούσαν κάποια εκδοχή για το πώς δημιουργούμε το εβδομαδιαίο τραπέζι μας, και καθώς αυτή την επόμενη εβδομάδα γυρίζει στη γωνία, σκέφτηκα ότι η Ημέρα των Ευχαριστιών μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για κοινή χρήση. Φυσικά, οι ιδέες εδώ ισχύουν πέρα ​​από το ετήσιο γεύμα της Ημέρας των Ευχαριστιών, και αυτό είναι κάπως το θέμα. Θεωρώ ότι τα υπερβολικά επιτραπέζια είδη είναι δυσκίνητα για το μικρό και δραστήριο σπίτι μας και έχω μάθει την αξία μερικών σταθερών κομματιών τραπεζιού με μεταβαλλόμενες οργανικές λεπτομέρειες. Η απλότητα είναι πραγματικά όμορφη. Διατηρεί επίσης τη ρύθμιση διαχειρίσιμη για τη συμμετοχή των παιδιών. Κλείσιμο ματιού. Ακολουθούν μερικές οδηγίες και πηγές για τον πίνακά μας.

το ατελές είναι τέλειο / Τα σεντόνια μας είναι συχνά τσαλακωμένα και οι χαρτοπετσέτες ή τα πιάτα δεν ταιριάζουν. Τα βοτανικά είναι μερικές φορές φρέσκα και περίτεχνα ή άλλες φορές αποκόμματα από μια βόλτα στη φύση ή αποξηραμένα μετά τη χρήση. Μερικές από αυτές τις λεπτομέρειες τις έχω αφήσει σιγά σιγά να περάσουν με τα χρόνια, μαθαίνοντας μερικές φορές το ατελές είναι τέλειο.

στυλ ανάμειξης + αντιστοίχισης | Χρησιμοποιούμε συχνά τα πιάτα και τα ποτήρια που φοράμε καθημερινά, ανακατεύοντας μερικά κομμάτια από πιάτα Κίνας που βρήκε ο Mark σε μια υπαίθρια αγορά στην αρχή του γάμου μας. Έχουμε επίσης μερικά τυχαία κομμάτια που μας πέρασαν ως κληρονομιά. Οι υφασμάτινες χαρτοπετσέτες μας έχουν επίσης έρθει από διάφορα μέρη και ανθρώπους. Και χρησιμοποιούμε μια ποικιλία από κεραμικά, ορειχάλκινα και ξύλινα κηροπήγια.

πολυεπίπεδα βοτανικά και βρώσιμα | Άλλοτε βρίσκω όμορφα χόρτα στο μπακάλικο και άλλοτε τα βρίσκω σε χωράφι. Είμαι πάντα κορόιδο για τον Ευκάλυπτο. Για το συγκεκριμένο τραπέζι χρησιμοποίησα λίγο ευκάλυπτο που είχα στεγνώσει την προηγούμενη εβδομάδα, προσθέτοντας φρέσκα χόρτα και γυμνά κλαδιά. Για το περσινό τραπέζι, έψαξα όλα τα χόρτα, προσθέτοντας φρούτα εποχής και κολοκύθες. Τα φύλλα κάνουν τέλειες ετικέτες ονομάτων.

γιρλάντα | Αυτή είναι η επέκταση του τελευταίου κομματιού, αλλά μερικοί από εσάς με ρωτήσατε συγκεκριμένα για τη γιρλάντα, οπότε σκέφτηκα να διαχωρίσω αυτές τις οδηγίες. Ο τρόπος που φτιάχνω επιτραπέζια γιρλάντα είναι πολύ, πολύ απλός. Αρπάζω πολλά χόρτα, ειδικά αν τα ψάχνω για τροφή. Αν είναι φρέσκα, τα βάζω σε νερό μέχρι να είναι έτοιμα να πάνε στο τραπέζι. Ορισμένα φυτά δεν στεγνώνουν τόσο καλά όσο άλλα. Ξεκινάω με το ευρύτερο φύλλωμα και τα τοποθετώ σε αντίθετες κατευθύνσεις σε κάθε άκρη του τραπεζιού. Έπειτα, τα στρώνω σιγά σιγά, κομμάτι-κομμάτι, λίγο κλιμακωτά, τριμάροντάς τα όσο χρειάζεται. Γεμίζω το κενό με μικρότερα κομμάτια και φροντίζω το κέντρο, όπου συναντώνται τα στελέχη του κλάδου, να είναι σωστά καλυμμένο. Στη συνέχεια προσθέτω κομμάτια από φρούτα εποχής και κολοκύθες, ανοίγοντας ρόδια. Πρόσθεσα μόνο κολοκύθες φέτος.

ποιότητα, ουδέτερα βασικά | Αν ακολουθήσετε το τραπέζι μας για πολύ, θα συνειδητοποιήσετε ότι χρησιμοποιούμε τα ίδια κομμάτια ξανά και ξανά. Διαθέτουμε δύο λευκά, υψηλής ποιότητας λινά τραπεζομάντιλα, τα λευκά καθημερινά μας πιάτα με λίγα κομμάτια China που περιστρέφονται, ποτήρια και καράφες, ξύλινους φορτιστές και ένα μείγμα από κηροπήγια. Οι εποχικές λεπτομέρειες αλλάζουν με το φύλλωμα και τις χαρτοπετσέτες, προσθέτοντας χρώμα και κάνοντας κάθε τραπέζι μοναδικό. Προσθέτουμε περισσότερα λουλούδια την άνοιξη και το καλοκαίρι και περισσότερα αειθαλή το χειμώνα. Παρόλο που μερικά από τα βασικά μας ήταν πιο ακριβά, είναι πράγματα που χρησιμοποιούμε ξανά και ξανά, όχι απλώς μια φορά το χρόνο ή σε διακοπές.

Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν κάλυψα εδώ, οπότε μη διστάσετε να κάνετε ερωτήσεις στα σχόλια. Διαφορετικά, καλή ημέρα των Ευχαριστιών σε όλους σας!