Κέικ καρότου χωρίς γλουτένη με κρέμα τυρί σφενδάμου

Κέικ καρότου χωρίς γλουτένη με κρέμα τυρί σφενδάμου

April 21, 2020 0 Von admin

Η άνοιξη είναι σε πλήρη άνθιση εδώ, ένα απολαυστικό δώρο όσο μένουμε σπίτι. Εδώ είναι μια άλλη αγαπημένη συνταγή από την αδερφή μου Kristen για να φωτίσει κάθε σπίτι σας αυτή τη στιγμή. Αυτές οι εικόνες είναι σχεδόν δύο ετών, αλλά τα παιδιά λατρεύουν να συμμετέχουν στο ψήσιμο. Αυτό είναι ένα υπέροχο έργο για να συμπεριλάβετε τα παιδιά σας!


Μου αρέσει να μοιράζομαι γευστικές και υγιεινές εναλλακτικές σε παραδοσιακά, αγαπημένα επιδόρπια. Έχω πειραματιστεί με μερικές διαφορετικές συνταγές για κέικ καρότου όλα αυτά τα χρόνια και έφτασα με αυτό το αγαπημένο κέικ καρότου GF. Για όσους από εσάς είστε νευρικοί με τις μπανάνες, πραγματικά δεν μπορείτε να τις δοκιμάσετε. Διατηρούν τα cupcakes υγρά και συνεργάζονται με τους χουρμάδες για να γλυκάνουν ελαφρά.

Χωρίς το frosting, τα σερβίρω ως υγιεινό πρωινό/σνακ μάφιν. Προσθέτοντας το φυσικά ζαχαρούχο κρέμα τυριού frosting, είναι ένα επιδόρπιο για το ανοιξιάτικο τραπέζι που δεν απογοητεύει. Μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με την προσθήκη κανέλας ή άλλων μπαχαρικών στο frosting, επίσης!