Κορυφαία είδη μουσικής για επιχειρήσεις

Κορυφαία είδη μουσικής για επιχειρήσεις

März 17, 2023 0 Von admin

Σύμφωνα με τον Danny Turner, Global SVP Creative Programming στο Mood Media, δεν έχεις άδικο να σκέφτεσαι έτσι.

«Υπάρχουν σίγουρα κάποια είδη ή στυλ που φαίνεται να έχουν δημιουργηθεί ειδικά για συγκεκριμένους κλάδους της βιομηχανίας. Όχι τόσο που τα ίδια τα είδη είναι ειδικά για τις βιομηχανίες, αλλά ότι μοιράζονται κοινή αισθητική. Πράγματα όπως τα επίπεδα ενέργειας, η τονικότητα, η φωνή της επωνυμίας είναι όλα στοιχεία που έχουν συμπληρωματικές μουσικές συνδέσεις».

Ο Turner συνεχίζει, «Η μουσική για σπα ή σαλόνια, για παράδειγμα, μοιράζεται ένα κοινό χαρακτηριστικό ότι είναι παρήγορο, μη ενοχλητικό, στοχαστικό και συνεπές. Οι τέμπο τείνουν να τρέχουν στην κάτω πλευρά. Ορισμένοι κλάδοι του κλάδου, ιδιαίτερα στο λιανεμπόριο, θέλουν είδη ή λύσεις που να συνάδουν με το ενεργειακό επίπεδο της εμπειρίας αγορών».

Τώρα που ξέρουμε λίγο περισσότερα για το τι συνδέει ορισμένα είδη και βιομηχανίες, ας ρίξουμε μια ματιά στα κορυφαία πέντε πιο δημοφιλή είδη μουσικής που παίζονται από πελάτες Mood Media, τι σκοπεύουν να επιτύχουν αυτά τα είδη και ποιες βιομηχανίες μπορεί να βρείτε συνήθως να παίζετε αυτά τα είδη.