Πέντε ιδέες για να απλοποιήσετε τα παραδοσιακά οικογενειακά γεύματα με νήπια + παιδιά προσχολικής ηλικίας

Πέντε ιδέες για να απλοποιήσετε τα παραδοσιακά οικογενειακά γεύματα με νήπια + παιδιά προσχολικής ηλικίας

Februar 7, 2018 0 Von admin

Τα περισσότερα βράδια της Παρασκευής, η οικογένειά μας μαζεύεται γύρω από το μεγάλο τραπέζι μας για να απολαύσει τη δανεική μας παράδοση του Σαμπάτ, το επίσημο τέλος μιας εβδομάδας εργασίας και την αρχή μιας ημέρας ανάπαυσης (Σάββατο). Διανύουμε τον τρίτο χρόνο που ασκούμε αυτό το τελετουργικό και ολόκληρη η οικογένειά μας το λατρεύει. Υπάρχουν εβδομάδες που είναι πιο casual με λιγότερες λεπτομέρειες, και άλλες εβδομάδες όπου όλα φαίνονται να πέφτουν στη σωστή θέση. Ανεξάρτητα από αυτό, το σκόπιμα σπάσιμο του ψωμιού μαζί, η σκόπιμη επιλογή να αφήσουμε πίσω τη δουλειά μας είναι ξεχωριστή και ενθαρρύνω όλες τις οικογένειες να προσαρμοστούν στο δικό τους ήθος και να ξεκινήσουν νωρίς στα σπίτια τους.

Ξέρω ότι πολλοί από εσάς μου έχετε στείλει μήνυμα ή μου έχετε αφήσει σχόλια, λαχταρώντας για ένα όμορφο εβδομαδιαίο οικογενειακό γεύμα, αλλά νιώθοντας την αδυναμία με μικρά παιδιά και μωρά στο μείγμα. Σας ενθαρρύνω, τα παιδιά σας θα βοηθήσουν αυτή την πρακτική καθώς μεγαλώνουν – αλλά δεν χρειάζεται να περιμένετε να ξεκινήσετε. Η προσαρμογή και η απλοποίηση της εμπειρίας και της διακόσμησης είναι το πιο σημαντικό μέρος με τα νήπια και τα παιδιά προσχολικής ηλικίας στο μείγμα. Και για όσους είναι περίεργοι να ξεκινήσουν, εδώ είναι μερικές ιδέες για να διατηρήσετε το νεότερο οικογενειακό τραπέζι προσιτό και κατάλληλο για τα μικρά σας.


Κρατήστε κεριά τσαγιού ανάλαφρα + αναθήματα εφοδιασμένα / Το κυλιόμενο κερί από κερί μέλισσας είναι μια αγαπημένη πρακτική εδώ στον κρύο καιρό, αλλά μερικές φορές το να αισθάνεσαι πολύ βαριά τάπερ στο τραπέζι με νήπια μπορεί να μοιάζει με πιθανό κίνδυνο πυρκαγιάς. Αντ ‚αυτού, κρατήστε μερικά φώτα τσαγιού από κερί μέλισσας για να γλιστρήσετε σε αναθηματικά βάζα. Αυτά τα διαρκούν έως και 9 ώρες. Ή αν έχετε υπολείμματα κεριών ή τοπικό κερί μέλισσας για χρήση, δοκιμάστε να γεμίσετε αυτά τα καλούπια και φυτίλια για μια χειμερινή χειροτεχνία.

Σετ επιτραπέζια σκεύη μπαμπού / Δεδομένου ότι οι οικογένειες με μικρά μπορεί να μην έχουν επιπλέον χέρια για καθαρισμό ή μπορεί να έχουν ακόμη λιγότερα χέρια για καθαρισμό λόγω των ρουτινών μετά το δείπνο, σκεφτείτε να έχετε στη διάθεσή σας μερικά όμορφα, κομποστοποιήσιμα ή φιλικά προς το περιβάλλον επιτραπέζια σκεύη για αυτό το κανονικό γεύμα. Αν και λίγο ακριβό, χρησιμοποιήσαμε αυτές οι κομποστοποιήσιμες πλάκες για ένα μεγάλο γεύμα διακοπών που φιλοξενήσαμε τον Δεκέμβριο για να διευκολύνουμε τον καθαρισμό. Κρατάμε επίσης αυτό το κομποστοποιήσιμο μαχαιροπήρουνα είναι διαθέσιμα για τον ίδιο λόγο, και είναι αρκετά ήπια για χρήση με μικρότερα παιδιά, αν και ίσως λίγο μικρά για ενήλικες. Κλείσιμο ματιού.

Προσθέστε ένα ανάλαφρο παιχνίδι / Κάντε ένα μικρό εβδομαδιαίο παιχνίδι κάθε εβδομάδα που θα απολάμβανε το σπίτι σας και ότι τα μικρά σας μπορούν επίσης να ανυπομονούν. Ίσως είναι να βρείτε κάτι κρυμμένο γύρω από το δωμάτιο πριν καθίσετε, ή μερικά αυτοκόλλητα ή ένα φρέσκο ​​φύλλο χρωματισμού κάτω από το πιάτο τους. Το να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά μας να κάθονται ένα απολαυστικό δείπνο μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά είναι χρήσιμο να βρούμε έναν τρόπο να ενθαρρύνουμε τον ενθουσιασμό και τη μεγαλύτερη διάρκεια προσοχής.

Ετοιμάστε ένα γεύμα με ένα πιάτο / Ακόμα και τώρα, με μεγαλύτερα παιδιά στο μείγμα, όσο περισσότερα πιάτα αρχίζουν να ταχυδακτυλουργούν, τόσο περισσότερη προσοχή χρειάζεται. Εστιάστε σε γεύματα ενός πιάτου για να ξεκινήσετε, όπως σπιτικά (ή κατεψυγμένα) λαζάνια, ψητό κρέας και λαχανικά, μια χορταστική σούπα. Το προσωπικό μας αγαπημένο είναι το Zuni Sheet Pan Chicken από αυτό το αγαπημένο βιβλίο συνταγών. Αγοράζω ένα προ-κομμένο ολόκληρο κοτόπουλο για να εξοικονομήσω χρόνο ή χρησιμοποιώ τεταρτημόρια led για εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου. Κλείσιμο ματιού. Είναι σαν να κάνεις πολλά βήματα τις πρώτες φορές που το κάνεις, αλλά γίνεται πιο εύκολο με την εξάσκηση. Επιπλέον, η κουζίνα σας θα μυρίζει θεϊκά.

Προσκαλέστε τα μικρά σας να βοηθήσουν / Τα νήπια και τα παιδιά προσχολικής ηλικίας λατρεύουν να βοηθούν! Ξεκινήστε να τα ενσωματώνετε τώρα, είτε δημιουργώντας κάρτες με ονόματα είτε βοηθώντας να στήσετε το τραπέζι είτε βάλτε λουλούδια σε ένα βάζο. Προσκαλέστε τους στην εμπειρία της προετοιμασίας και του καθαρισμού.

Παραλείψτε το τραπεζομάντιλο, χρησιμοποιήστε ένα Table Runner / Η μείωση των επιτραπέζιων λευκών ειδών βοηθά επίσης στον ευκολότερο καθαρισμό και μπορεί να αποφύγει τον κίνδυνο πυρκαγιάς ή το χυμένο ποτό που μπορεί να προκύψει με το τράβηγμα ενός τραπεζομάντιλου. Αντ ‚αυτού, επιλέξτε ένα επιτραπέζιο runner ή ακόμα σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μαύρο ή άσπρο χαρτί κραφτ για να απολαμβάνουν τα παιδιά να ζωγραφίζουν κατά τη διάρκεια του γεύματος.