Περιοδικό Igloo :: Somatic Responses :: Psychic Artillery (Αυτοαπελευθέρωση)

Περιοδικό Igloo :: Somatic Responses :: Psychic Artillery (Αυτοαπελευθέρωση)

März 17, 2023 0 Von admin
Κριτικές

Δημοσιεύτηκε από Pietro Da Sacco στις 13/03/2023 στις 8:15 π.μ.

Ψυχικό Πυροβολικό είναι απλώς το επίκεντρο των αποδομημένων βιομηχανικών ηλεκτρονικών και είναι υπέροχο να βλέπεις αυτό το ρούχο να συνεχίζει να το κυριαρχεί.

Το επίκεντρο των αποδομημένων βιομηχανικών ηλεκτρονικών

Οι αδερφοί Healy συνεχίζουν να ξύνουν τις άκρες των ηλεκτρονικών. Αυτή τη φορά ο Paul Healy παραδίδει τα αγαθά με Ψυχικό Πυροβολικό παρουσιάζοντας 13 κομμάτια τσαλακωμένου χάους. Ενώ το δίδυμο καταφέρνει να δημιουργήσει εύθραυστες ηχητικές αποδράσεις, είναι η ικανότητά τους να συγχωνεύουν απρόσκοπτα βιομηχανικά στοιχεία, σπασμένα ηλεκτροφόρα και να διαλύουν ελάχιστες εξωθήσεις, κρατώντας τα μπροστά από το πακέτο.

Το „Versus Expectation“ είναι ένα ισχυρό ανοιχτήρι που διαπερνά τα συνθήματα και τις ρυθμικές σκιές που παραμονεύουν στο σκοτάδι, καθώς το „Fluid Fact“ διαλύει μια κακοφωνία γεμάτη θόρυβο, οξύ και πλάκες σπασίματος. Σχεδόν στα μέσα του δρόμου, και το „Retrograde Hypo Dreams“ εμφανίζει μια ροή χαλαρωμένων δεδομένων, φουσκώματα περιβάλλοντος και ένα δυστοπικό μοτίβο soundtrack που λειτουργεί ως δεμένο κομμάτι για να ξεκινήσει το δεύτερο μισό του Ψυχικό Πυροβολικό σε αμμοβολή techno εδάφους όπου θα βρείτε επίσης το ομώνυμο κομμάτι να σιγοβράζει μόνο λίγο με τους aggro beats και τον καταστροφικό υπνωτικό παλμό του.

Και όμως ο Paul Healy δεν έχει τελειώσει με την ανατομή αυτών των ηλεκτρικών λωρίδων. Το „98 Milltir“ παρέχει μια άνιση ισορροπία μεταξύ του Scorched industrial groove και των σπασμένων χιπ-χοπ κωμωδιών σε στιλ Gescom καθώς το κλείσιμο „Act 2.6“ προσφέρει μηχανική φινέτσα της πρώιμης εποχής Gridlock και εκλεπτυσμένους ήχους περιβάλλοντος από έναν μακρινό γαλαξία. Ψυχικό Πυροβολικό είναι απλώς το επίκεντρο των αποδομημένων βιομηχανικών ηλεκτρονικών και είναι υπέροχο να βλέπεις αυτό το ρούχο να συνεχίζει να το κυριαρχεί.

Ψυχικό Πυροβολικό είναι διαθέσιμο στο Bandcamp.

audiobulb-468x60-08-2022

Ετικέτες: Abstract, Ambient, Breakcore, Electro, Electronics, Experimental, IDM, Industrial, John Healy, Noise, Paul Healy, Post-Industrial, Somatic Responses, Soundtrack, Synthesizer