Περιοδικό Igloo :: Sumner :: Post Apocalypse Now (Heterodox)

Περιοδικό Igloo :: Sumner :: Post Apocalypse Now (Heterodox)

März 16, 2023 0 Von admin
Επικεφαλίδες / Κριτικές

Δημοσιεύτηκε από Pietro Da Sacco στις 16/03/2023 στις 11:02 π.μ.

Μπορούμε να ακούσουμε μακρινές φωνές δεμένες σε θρυμματισμένα industrial beats και μπάσο καθώς ο Sumner (γνωστός και ως Ramon Mills και Jason Cesarz) παραδίδει Post Apocalypse Nowπου έχει γίνει από κανέναν άλλον από τον Robert Galbraith της Component Records.

Δημιουργώντας αιθέρια αλλά δυστοπικά τοπία

Μπορούμε να ακούσουμε μακρινές φωνές δεμένες σε θρυμματισμένα industrial beats και μπάσο καθώς ο Sumner (γνωστός και ως Ramon Mills και Jason Cesarz) παραδίδει Post Apocalypse Nowπου κατέχεται από κανέναν άλλον από τον Robert Galbraith (της Component Records)-είναι ένας μικρός κόσμος τελικά. Για τους λάτρεις των κατακερματισμένων ηλεκτρικών ηχητικών κόσμων των Somatic Responses, το ομώνυμο κομμάτι ξεκινά το άλμπουμ με θορυβώδεις φωνές και ρυθμική μανία. Το άλμπουμ επιμένει, και με μια εκδίκηση φαίνεται. Το „Battle Hymn at Neo-Kaloria“ διανέμει χαμηλών τόνων δυσλειτουργίες καθώς τελικά εκρήγνυται σε μια τεχνοειδή φρενίτιδα που συγχωνεύει βυθισμένες μελωδικές νότες με ταραχώδη κρουστά.

Τα δέκα επιλεγμένα κομμάτια έχουν το καθένα τον δικό του κρουστικό παλμό. Απλώς ακούστε τη ρυθμική βιομηχανική μηχανική του „Jhakyl Kata“ καθώς το ντουέτο επιβραδύνει τα πράγματα λίγο στο down tempo ροής „Fields of Lapaca“. Ούτε το άλμπουμ επιβραδύνει, κάθε ηχητική μπουκιά γεμίζει μια γροθιά, δημιουργώντας αιθέρια αλλά δυστοπικά τοπία (“Krojga Run”) και συναπτικές συνδέσεις (“Trisilian Delight”) που δεν τελειώνουν ποτέ. Λατρεύουμε τη μυρωδιά των σκληρών μηχανικών ηλεκτρονικών το πρωί.

Post Apocalypse Now είναι διαθέσιμο στο Heterodox. [Bandcamp]

Ετικέτες: Abstract, Downtempo, Experimental, Glitch, Heterodox, IDM, Industrial, Jason Cesarz, Noise, Post-Industrial, Ramon Mills, Robert Galbraith, Sumner