Πρέπει να κάνετε αυτά τα 5 πράγματα την Τρίτη, η τύχη θα αλλάξει

Πρέπει να κάνετε αυτά τα 5 πράγματα την Τρίτη, η τύχη θα αλλάξει

März 14, 2023 0 Von admin

Καλκούτα: Στον Ινδουισμό, η Τρίτη είναι αφιερωμένη στον Λόρδο Χάνουμαν. Η λατρεία του Pawanputra Hanuman αυτή την ημέρα θεωρείται πολύ ευοίωνη και καρποφόρα. Την Τρίτη, οι άνθρωποι λαμβάνουν διάφορα μέτρα για να ευχαριστήσουν τον Hanuman ji. Σε μια τέτοια κατάσταση, σήμερα ενημερώστε μας μερικά ειδικά μέτρα με τα οποία ο Hanuman ji είναι ευχαριστημένος και μπορεί να εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες των πιστών.

θεραπεία για τον ουρανίσκο

Είναι ευοίωνο να προσφέρουμε vermilion στον Hanuman ji την Τρίτη. Προσφέροντας vermilion και λάδι γιασεμιού στο Hanuman ji αυτή την ημέρα, ο Bajrangbali είναι γρήγορα ευχαριστημένος και ευλογεί με ευτυχία και ευημερία.

Tulsi Remedy

Ο Tulsi είναι πολύ αγαπητός στον Hanuman ji. Γράψτε Shri Ram με βερμούρι σε ένα φύλλο Tulsi στα πόδια του Hanuman ji και προσφέρετέ του την Τρίτη. Ο Bajrang Bali είναι ευχαριστημένος με αυτό το φάρμακο και αφαιρεί όλα τα προβλήματα των πιστών. Την ημέρα αυτή, όλες οι επιθυμίες εκπληρώνονται ακόμη και με την προσφορά Bundi laddus στον Hanuman ji.

Θεραπεία με φύλλα Peepal

Η Τρίτη είναι η καλύτερη μέρα για να ευχαριστήσετε τον Hanuman ji. Την ημέρα αυτή, η θεραπεία των φύλλων Peepal θεωρείται πολύ αποτελεσματική για την εξάλειψη της οικονομικής κρίσης. Προσφέρετε 11 άδειες Peepal στο Bajrangbali σήμερα. Λάβετε υπόψη ότι δεν πρέπει να σπάσει ούτε ένα φύλλο. Η κατασκευή μιας γιρλάντας από αυτά τα φύλλα και η προσφορά της στον Hanuman ji είναι επίσης ευεργετική.

φάρμακο καρύδας

Αυτή η θεραπεία που σχετίζεται με την καρύδα είναι επίσης πολύ ιδιαίτερη την Τρίτη. Πάρτε καρύδα και πηγαίνετε σε οποιονδήποτε ναό Hanuman αυτήν την ημέρα. Τώρα περιστρέψτε το 7 φορές με το κεφάλι σας και σπάστε το μπροστά στο Hanuman ji. Αυτό θα απομακρύνει όλα τα προβλήματα από το σπίτι σας.

Ψάλτε αυτό το μάντρα την Τρίτη

Om Hum Hanuman Namah:.

Είναι η κατοικία απαράμιλλης δύναμης, το σώμα Του είναι σαν χρυσό βουνό, Είναι νέος και αδύνατος σαν δαίμονας, Είναι ο κορυφαίος μεταξύ των σοφών.
Προσφέρω τις προσκυνήσεις μου σε αυτόν που γεννήθηκε από τον άνεμο που είναι ο θησαυρός όλων των αρετών, άρχοντας των πιθήκων αγαπητός στον άρχοντα των Ράγκους
ॐ Anjanisutaya विद्महे Vayuputraya विद्महे Maruti prachodaya.