Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα πάσο για το εθνικό πάρκο

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα πάσο για το εθνικό πάρκο

Juli 23, 2019 0 Von admin

Υπάρχουν πάνω από 400 εθνικά πάρκα στις Ηνωμένες Πολιτείες και διάφοροι τρόποι για να τα απολαύσετε. Είτε σκοπεύετε να τα επισκεφτείτε όλα είτε απλά να επιλέξετε μερικά σημεία με λίστα κουβάδων, ένα ετήσιο πάσο για το εθνικό πάρκο μπορεί να είναι πολύτιμος πόρος. Χρησιμοποιήσαμε ένα πάσο America the Beautiful για το ταξίδι μας αυτό το καλοκαίρι και εδώ είναι μερικά πράγματα που έμαθα που μπορεί να είναι χρήσιμα όταν αποφασίζετε αν είναι κατάλληλο για εσάς.

  1. Ελέγξτε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για δωρεάν είσοδο χωρίς πάσο. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να επισκεφθείτε δωρεάν εθνικά πάρκα κατά τη διάρκεια του έτους και να παραλείψετε εντελώς το πάσο. Περισσότερα από τα μισά εθνικά πάρκα και εδάφη δεν χρεώνουν είσοδο, οπότε κάντε την έρευνά σας προτού προγραμματίσετε το ταξίδι σας. Επίσης, χάρη στο Κάθε παιδί στο πάρκο πρωτοβουλία, οικογένειες με μαθητές της τέταρτης τάξης θα έχουν αυτόματα είσοδο σε όλα τα εθνικά πάρκα και τις κυβερνητικές εκτάσεις κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους της τέταρτης τάξης. Για οικογένειες με πολλά παιδιά, αυτό σημαίνει πολλά χρόνια περασμάτων (ή ευκαιρίες ούτως ή άλλως). Επιπλέον, προσφέρει υπηρεσίες Εθνικού Πάρκου ημέρες δωρεάν είσοδο μερικές φορές κάθε χρόνο. Ένα έρχεται τον επόμενο μήνα στην Ημέρα Υπηρεσιών του Εθνικού Πάρκου.
  2. Μοιραστείτε το πάσο του εθνικού πάρκου με έναν φίλο. ο America the Beautiful pass μπορεί να μοιραστεί από δύο ξεχωριστά άτομα ή νοικοκυριά. Εφόσον δεν σκοπεύετε να ταξιδέψετε μαζί με περισσότερα από ένα αυτοκίνητα, μπορείτε να μοιράσετε το κόστος και να απολαύσετε οποιοδήποτε πάρκο με σχεδόν το ίδιο κόστος με ένα από τα πιο δημοφιλή πάρκα.
  3. Διαβάστε τα ψιλά γράμματα. Το Εθνικό Πάρκο περνάει κάλυψη εισόδου στο πάρκο για ένα όχημα που μεταφέρει έως τέσσερις ενήλικες και απεριόριστα παιδιά. Δεν καλύπτει ανέσεις όπως κάμπινγκ, πάρκινγκ, άδειες ή ειδικές περιηγήσεις. Εάν σκοπεύετε να μείνετε στο πάρκο, προγραμματίστε επιπλέον ακάλυπτα έξοδα.
  4. Αναβάθμιση στο δρόμο. Εάν επισκεφτείτε ένα πάρκο και αποφασίσετε να κάνετε αναβάθμιση σε ετήσιο πάσο αργότερα, δείξτε την απόδειξη εισόδου σας σε έναν ιστότοπο τελών NPS και θα πρέπει να το πιστώσουν στο ετήσιο πάσο σας.
  5. Αγοράστε το πάσο σας online, αλλά μην το χάσετε! Αν γνωρίζετε τα πάρκα που σκοπεύετε να επισκεφτείτε, παραγγείλετε το πάσο σας online έγκαιρα για εξοικονόμηση χρόνου στην ουρά στα κέντρα επισκεπτών. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν ταξιδεύετε το καλοκαίρι, όταν τα εθνικά πάρκα τείνουν να είναι πιο γεμάτα και οι γραμμές μπορεί να είναι μεγαλύτερες. Λάβετε υπόψη ότι οι ηλεκτρονικές αγορές μέσω NPS ενδέχεται να χρειαστούν πάνω από 20 εργάσιμες ημέρες για να φτάσουν, επομένως αφήστε αρκετό χρόνο για να φτάσουν. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε κάρτες μέσω Διαδικτύου στη διεύθυνση LL Bean ή REI τοποθεσίες σε όλη τη χώρα που ενδέχεται να αποστέλλονται πιο γρήγορα. Μόλις λάβετε το πάσο σας, μην το χάσετε! Δεν αντικαθίστανται.