Τα κυριότερα σημεία από το ISE 2023: Τάσεις, τεχνολογία και καινοτομίες

Τα κυριότερα σημεία από το ISE 2023: Τάσεις, τεχνολογία και καινοτομίες

März 16, 2023 0 Von admin

Πληρώνει το Go Green

Η συζήτηση για την πράσινη σήμανση δεν είναι κάτι καινούργιο στον κόσμο του AV, ωστόσο, το να βλέπουμε τους προμηθευτές και στη συνέχεια τις επωνυμίες να κάνουν τέτοιες συζητήσεις στην πράξη, είναι. Αυτό που ήταν εντυπωσιακό από τη φετινή εκδήλωση ήταν ο τεράστιος όγκος πληροφοριών, καμπανιών και προσφορών προϊόντων αφιερωμένων στη βιωσιμότητα και στο τι σημαίνει και τι χρειάζεται για να είσαι πράσινος σε μια διαβόητη όχι και τόσο πράσινη βιομηχανία.

Το 2022, Jonathan Wharrad, αντιπρόεδρος της παγκόσμιας εμπειρίας επωνυμίας, Advanced Solutions Group εδώ στο Mood μίλησε ως μέρος του DSS ISE πάνελ με θέμα τη βιωσιμότητα στη σήμανση και την επιταχυνόμενη κίνησή της να γίνει αδιαπραγμάτευτη. Και όπως εξέφρασε ο Jonathan, για εταιρείες ολοκλήρωσης όπως η Mood Media, όλα καταλήγουν στη συνεργασία με έμπειρους συνεργάτες που παίρνουν το θέμα στα σοβαρά και δημιουργούν προϊόντα που ανταποκρίνονται στις διαρκώς εξελισσόμενες απαιτήσεις του καταναλωτή.

Περπατώντας στις αίθουσες φέτος, υπήρχε μια συντριπτική αίσθηση ότι η πράσινη σήμανση έχει πλέον γίνει πλήρως ριζωμένη, όπως είπαμε, αδιαπραγμάτευτη. Ολόκληρη η πρόσοψη της Samsung στο περίπτερο των εγγεγραμμένων συμμετεχόντων καλύφθηκε από υποσχέσεις βιωσιμότητας, υποσχέσεις και απόδειξη των οικολογικών προσπαθειών της για την αντιμετώπιση του κύκλου ζωής των προϊόντων και την επίτευξη μηδενικών καθαρών εκπομπών. LGΗ προσέγγιση της επικεντρώθηκε στα οφέλη για τον καταναλωτή, με οθόνες αφής ενσωματωμένες σε οθόνες καλυμμένες από μοριοσανίδες που παρουσιάζουν πίνακες εργαλείων εξοικονόμησης ενέργειας με βάση τη χρήση ενέργειας στην οποία θα έχουν πρόσβαση όλοι οι πελάτες της LG.

Εν τω μεταξύ DynaScanΗ γκάμα των οθονών υψηλής φωτεινότητας απέδειξε ότι οι μεγαλύτερες και φωτεινότερες δεν χρειάζεται να ισοδυναμούν με λιγότερη ενεργειακή απόδοση. Στην πραγματικότητα, όταν συγκρίνουμε watt ανά nit, οι οθόνες υψηλής φωτεινότητας DynaScan καταναλώνουν 45% λιγότερη ενέργεια από τον μέσο όρο της βιομηχανίας μέσω των χρησιμοποιούμενων υλικών, του θερμικού ελέγχου, της έξυπνης ρύθμισης φωτεινότητας και των αποκλειστικών αλγορίθμων.