Τελετή Εισαγωγής | Μέμφις Μουσικό Hall of Fame

März 15, 2023 0 Von admin
  1. Sam+Moore+2015+Memphis+Music+Hall+Fame+Induction+8erW8qcfyi7l Κιθ Ομάδα

Το Memphis Music Hall of Fame στοχεύει να αποτίσει φόρο τιμής σε εκείνα τα εικονίδια του Memphis των οποίων η διαρκής συνεισφορά στη μουσική εξακολουθεί να εμπνέει και να επηρεάζει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο, η Επιτροπή Υποψηφιοτήτων του MMHOF επιλέγει ανάμεσα σε αυτούς τους πολλούς καλλιτέχνες και οραματιστές των οποίων η επίδραση στη μουσική και την ποπ κουλτούρα αξίζει να αναγνωριστεί. Καμία πόλη δεν συγκρίνεται με το Μέμφις όσον αφορά τον πλούτο του μουσικού μας ταλέντου, γεγονός που αποδεικνύεται από τα εκατοντάδες θρυλικά γκρουπ και άτομα των οποίων η μουσική τοποθέτησε το Μέμφις στον παγκόσμιο χάρτη και άλλαξε για πάντα την πολιτιστική όψη του πλανήτη.

Η τελετή εισαγωγής της 10ης επετείου του Memphis Music Hall of Fame θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης, 15 Σεπτεμβρίου 2022 στις 7:00 μ.μ. Θα διεξαχθεί στο Cannon Center for the Performing Arts στο κέντρο του Μέμφις. Η πώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 13 Ιουνίου μέσω της Ticketmaster στη διεύθυνση www.ticketmaster.com. Οι φετινοί εισακτέοι κύρους περιλαμβάνουν (αλφαβητικά) Τζιμ Γκέινςβραβευμένος με Grammy παραγωγός καλλιτεχνών όπως οι Santana, Steve Miller, Stevie Ray Vaughan, Huey Lewis & The News και άλλοι, Φρεντ Φορντμουσικός μπλουζ και τζαζ, παραγωγός, εκπαιδευτικός του οποίου το βαρύτονο σαξό τροφοδότησε επιτυχίες τόσο στη Sun όσο και στη Stax Records, Μπούκερ Τ. Τζόουνςfrontman & keyboardist των Booker T. and The MGs και ο αρχιτέκτονας του soul ήχου του Memphis, Ρόνι Μίλσαπο οποίος ηχογράφησε στα American Sound Studios του Μέμφις προτού αναδειχθεί ως σύμβολο της χώρας που κέρδισε Grammy, Πρισίλα Πρίσλεϋπρώην εκτελεστής της Elvis Presley Enterprises και παγκόσμιος προωθητής της μουσικής του Μέμφις και του Βασιλιά της, Μπίλι Λι Ράιλιμουσικός, τραγουδοποιός και παραγωγός δίσκων του οποίου οι απρόσκοπτες επιτυχίες της δεκαετίας του 1950 έθεσαν τα θεμέλια για τη γέννηση του ροκ εν ρολ Mavis StaplesSTAX soul legend και μουσική φωνή ελευθερίας και ειρήνης, και JM Van Eatonο πολυγραφότατος ντράμερ της Sun Records που παρείχε κρουστά σε επιτυχίες rock ’n‘ roll για τους Jerry Lee Lewis, Johnny Cash, Charlie Feathers, Charlie Rich και άλλους.

Κάθε χρόνο, νέοι εισακτέοι που αλλάζουν τον κόσμο τιμούνται στην ετήσια τελετή εισαγωγής του Memphis Music Hall of Fame και απονέμονται με το Mike Curb Award ή «The Mic», το επίσημο τρόπαιο του Memphis Music Hall of Fame, που έγινε δυνατό από το Ίδρυμα Mike Curb (παραπάνω που παρουσιάστηκε στον Sam Moore από τον πρώην κυβερνήτη του Tennessee Bill Haslam, παρουσίασε ο Keith Richards και παρελήφθη από τον Justin Timberlake) . Χειροποίητο από την Lugar Foundry στο Μέμφις, αυτό το τρόπαιο των 8 λιβρών βρίσκεται τώρα στα σπίτια και τα στούντιο περισσότερων από 80 τιμώμενων εισακτέων, συμπεριλαμβανομένης της έκθεσης στο Graceland του Elvis Presley στο Μέμφις.